Πρόσκληση ΠΟΠ Σκόρδο Πλατυκάμπου

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στα πλαίσια του έργου
«Δράσεις προώθησης τοπικών Προϊόντων της Θεσσαλίας»

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πλατυκάμπου, ύστερα απότην κατάθεσηκαι έγκριση του φακέλου ΠΟΠ «Εντόπιο Σκόρδο Πλατυκάμπου» στα πλαίσια του προγράμματος «Δράσεις προώθησης τοπικών Προϊόντων της Θεσσαλίας» από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας, σας προσκαλεί σε ημερίδα διαβούλευσης η οποία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 17-05-2024 και ώρα 13:00 στην ταβέρνα «Γκέκας» στην πλατεία της Γαλήνης Λάρισας.

Η διαβούλευση απευθύνεται στο ευρύ κοινό και ειδικότερα στους εμπλεκόμενους παραγωγούς και δικαιούχους, και στόχος είναι η ενημέρωση τους για τις τεχνικές προδιαγραφές του φακέλου πριν την κατάθεση τους στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Οι συμμετέχοντες στη δημόσια διαβούλευση έχουν τη δυνατότητα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής, να εκφράσουν τη γνώμη τους και τις ενδεχόμενες προτάσεις τους, καθώς στόχος είναι η καλύτερη δυνατή ενημέρωση τους.

Στην συνάντηση θα παρευρεθούν οι αρμόδιοι του προγράμματος «Δράσεις προώθησης τοπικών Προϊόντων της Θεσσαλίας» της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας, κ. Σταυρίδης Δημήτριος και κ. Κανάκης Γεώργιος. Συντονιστής της ημερίδας διαβούλευσης θα είναι ο κ. Καραστέργιος Γ. Ιωάννης της εταιρείας Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στον Αγροτικό Τομέα «AGRONOMIA».

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. Πλατυκάμπου

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού